Home LAJME Mos kalo pa shpreh ‘Ngushllime’ / Ndë rroi jetë Rexhë Krasniqi, njeriu i cili ishte gati të jepte gjithqka për Kosovën!

Mos kalo pa shpreh ‘Ngushllime’ / Ndë rroi jetë Rexhë Krasniqi, njeriu i cili ishte gati të jepte gjithqka për Kosovën!

0
Mos kalo pa shpreh ‘Ngushllime’ / Ndë rroi jetë Rexhë Krasniqi, njeriu i cili ishte gati të jepte gjithqka për Kosovën!

Rexhë Krasniqi ishte veprimtar i viteve ‘90-ta i çështjes kombëtare, një nga themeluesit e shoqatës për kthimin e shqiptarëve dhe veteran i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.
Me profesion inxhinier i diplomuar i teknologjisë, Rexhë Krasniqi ka dhënë kontributin e tij të madh edhe në Fabrikën e Birrës së Pejës, si drejtor teknik që nga vitet ‘70-ta deri me dëbimin e tij nga puna në vitin 1989, duke vazhduar punën pas çlirimit.

Rexhë Krasniqi ishte veprimtar i viteve ‘90-ta i çështjes kombëtare, një nga themeluesit e shoqatës për kthimin e shqiptarëve dhe veteran i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.
Me profesion inxhinier i diplomuar i teknologjisë, Rexhë Krasniqi ka dhënë kontributin e tij të madh edhe në Fabrikën e Birrës së Pejës, si drejtor teknik që nga vitet ‘70-ta deri me dëbimin e tij nga puna në vitin 1989, duke vazhduar punën pas çlirimit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here