Home LAJME Ministria e Mbrojtjes njofton kandidatët për FSK që e kan kaluar testin

Ministria e Mbrojtjes njofton kandidatët për FSK që e kan kaluar testin

0
Ministria e Mbrojtjes njofton kandidatët për FSK që e kan kaluar testin

Ministria e Mbrojtjes njofton kandidatët në garë për QSU/FSK dhe akademitë tjera gjegjëse, se bazuar në vendimin e Bordit Përzgjedhës kandidatët të cilët kanë arritur 60% në IQ, 60% në Njohuri të Përgjithshme e më lartë, si dhe kandidatët në garë për QSU të cilët kanë arritur 70% e më lartë në ALCPT do të ftohen për testimet e radhës.
Po ju paraqesim listën e kandidatëve të cilët kalojnë dhe të cilët nuk kalojnë për testimet e radhës.
1.Lista e kandidatëve të cilët kalojnë:LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here