Home LAJME Milaim Zeka: Për me kan pjesë e Vetëvendosjes duhesh me kan fillimisht ‘qen’ që leh kah t’sillesh?

Milaim Zeka: Për me kan pjesë e Vetëvendosjes duhesh me kan fillimisht ‘qen’ që leh kah t’sillesh?

0
Milaim Zeka: Për me kan pjesë e Vetëvendosjes duhesh me kan fillimisht ‘qen’ që leh  kah t’sillesh?

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka, është përfshírë në debatin e kríjuar rreth pretendimeve se mes deputetëve të Lidhjes Demokratike dhe Vetëvendosjes, pati përp lasje fízíke.

Zeka shprehet se Vetëvendosje ka ínskenuar rastín meqë sipas tij s’munden të jetojnë pa provokíme e sharje, njofton Klan Kosova. njofton Klan Kosova. Ju ftojmë ta shiheni pamjet ekskluzive!

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka, është përfshírë në debatin e kríjuar rreth pretendimeve se mes deputetëve të Lidhjes Demokratike dhe Vetëvendosjes, pati përp lasje fízíke.

Zeka shprehet se Vetëvendosje ka ínskenuar rastín meqë sipas tij s’munden të jetojnë pa provokíme e sharje, njofton Klan Kosova. / Ju ftojmë ta shiheni pamjet ekskluzive

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here