Home LAJME Mihrije: Mbulesa nuk është e jona bre, nuk jemi ne Arab por Shqipëtar

Mihrije: Mbulesa nuk është e jona bre, nuk jemi ne Arab por Shqipëtar

0
Mihrije: Mbulesa nuk është e jona bre, nuk jemi ne Arab por Shqipëtar

Mihrije Braha: Mbulesa nuk asht e jona bre, nuk jemi ne Arab por Shqipëtar

“Nëse kundërshtarët fetarë me trurin e tyre marrin vendime dhe guxim për të shkruar diçka që s’dinë me mbrojt, atëherë si shoqëri, duhet të shkojmë hapit të perëndimorëve.Respekt deri në qiell për hoxhën Halil Kastrati.Ai ndërton shtëpi me para të të tjerëve, e ne ndërtojmë shtëpi me para tonat.Hoxha i Shkupit që i kemi kënduar ne e ka shëruar një djalë me paratë e veta.

Kundërshtarët fetarë me trurin e tyre marrin vendime dhe guxim për të shkruar diçka që s’dinë me mbrojt, atëherë si shoqëri, duhet të shkojmë hapit të perëndimorëve.Respekt deri në qiell për hoxhën Halil Kastrati.Ai ndërton shtëpi me para të të tjerëve, e ne ndërtojmë shtëpi me para tonat.Hoxha i Shkupit që i kemi kënduar ne e ka shëruar një djalë me paratë e veta… ja deklaratae plot

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here