Home LAJME Mediet serbe qohen ne këmb” thojn se Policia e Kosovës e ka marr në kontroll liqenin e Ujmanit

Mediet serbe qohen ne këmb” thojn se Policia e Kosovës e ka marr në kontroll liqenin e Ujmanit

0
Mediet serbe qohen ne këmb” thojn se Policia e Kosovës e ka marr në kontroll liqenin e Ujmanit

Mediet serbe kanë alar muar se Policia e Kosovës ka marr kontrollin mbi Liqenin e Ujmanit. Ato njoftojnë se në këtë operacion kanë marrë pjesë rreth 60 pjesëtar të nJësisë Speciale ROSU.

Këto medie njoftojnë gjithashtu se Njësitë Speciale të Policisë së Kosovës kanë hyrë edhe në Zubin Potok. Ndërkohë, ka dal me një deklaratë zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Brendshme të Serbisë, ka urdhëruar vendosjen e të gjitha njësive të policisë serbe në gjendje gatishmërie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here