Home LAJME Më Mjete të blinduara dhe helikopterë “sulmues” po paiset Ushtria e Kosovës

Më Mjete të blinduara dhe helikopterë “sulmues” po paiset Ushtria e Kosovës

0
Më Mjete të blinduara dhe helikopterë “sulmues” po paiset Ushtria e Kosovës

Ushtria e Kosovës është e pajisur me këto armë automatike, por duket se ato nuk u mjaftojnë. Forca e Sigurisë tani ka planifikon të furnizohet me pajisje shtesë dhe tashmë kanë nënshkruar disa kontrata për furnizim me mjete të nevojshme. Një gjë të tillë e pohon komandanti i FSK’së, ja me qka është paisur tani

Gjenerali bënë të ditur se për çfarë mjete kanë nevojë të furnizohen ushtarët e Kosovës. E pos pajisjeve të blinduara, tani ushtria e Kosovës do te ket edhe flotë ajrore.

Ndërkohë për pilot kjo forcë nuk do të ketë telashe pasi FSK-ja ka tre pilotë të shkolluar jashtë vendit të cilët aktualisht po bëjnë praktikë në Shqipëri. Vitin e kaluar FSK-ja ka marrë 27 automjete ushtarake të njohura si “Humavee”, të cilat erdhën si donacion nga ushtria amerikane.por tani jemi edhe me keto paisje qe do ti shiheni ne vazhdim

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here