Home LAJME Mbi 1 milion euro rroga për deputetët e Kuvendit prej fillimit të vitit, as 1 muj punë efektive

Mbi 1 milion euro rroga për deputetët e Kuvendit prej fillimit të vitit, as 1 muj punë efektive

0
Mbi 1 milion euro rroga për deputetët e Kuvendit prej fillimit të vitit, as 1 muj punë efektive

Që nga fillimi i vitit janë mbajtur vetëm 31 seanca, pagat e deputetëve i kanë kushtuar buxhetit mbi 1 milion euro.

Që kur u betuan deputetët në shkurt të këtij viti, kjo sallë ishte më shumë e zbrazët sesa e mbushur.

Kjo për shkak të pandemisë Covid -19 e cila pamundësoi, të mbaheshin seancat që ishin planifikuar.
E kur ato thirreshin, shumë deputetë i bojkotonin dhe salla zbrazej pasi në shumë raste nuk kishte kuorum.

Në kohën e Qeverisë Kurti, u mbajtën gjithsej dhjetë seanca.

Njëmbëdhjetë, u zhvilluan nga 3 qershori, kur në krye të Qeverisë u vendos Avdullah Hoti.

E për gjithë këta muaj, deputetët pavarësisht së nuk paten shumë angazhim, morën pagat e tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here