Home LAJME Manovra ushtarake të ”Renxherëve” dhe ”Ujqve” të ARM-së

Manovra ushtarake të ”Renxherëve” dhe ”Ujqve” të ARM-së

0
Manovra ushtarake të ”Renxherëve” dhe ”Ujqve” të ARM-së

Regjimenti i Operacioneve Speciale të ARM-së kanë kryer manovra ushtarake, ku kanë shfaqur aftësitë e tyre të ndërhyrjes së shpejtë në çfarëdo lloj kushtesh të vështira.pamjet

Sipas njoftimit të ARM-së, ”Renxherët” dhe ”Ujqit” kanë zbatuar ushtrime me mjete eksplozive për mënjanimin e pengesave dhe ushtrime për reagime ndaj transporterëve të blinduar.pamjet

Manovra është pjesë e aktiviteteve të rregullta që i kryejnë këto njësi elite në kushte terreni. Në Krivollak dhe Pepelishtë u kryen edhe selektime të ushtarëve të rinj profesionistë që janë kandidatë për pranim në këto njësi elite ushtarake, ja pamjet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here