Home LAJME Ma i Madhi i Vendi: ‘Nuk jap llogari se çka muj me i bo nëse hyn edhe ni her xhandar të Sërbis në Kosovë’

Ma i Madhi i Vendi: ‘Nuk jap llogari se çka muj me i bo nëse hyn edhe ni her xhandar të Sërbis në Kosovë’

0
Ma i Madhi i Vendi: ‘Nuk jap llogari se çka muj me i bo nëse hyn edhe ni her xhandar të Sërbis në Kosovë’

Partia Demokratike e Kosovës ka reaguar pas prezencësn e ushtrisë serbe në territorin e Kosovës, duke thënë se ky veprim i toleruar nga qeveria e Kosovës dhe KFOR është cenim i rëndë i sovrantitetit dhe sigurisë kombëtare, si dhe është kërcënim i hapur ndaj tërësisë territorale dhe sigurisë së qytetarëve të Kosovës. Ju ftojmë që

Partia Demokratike e Kosovës ka reaguar pas prezencësn e ushtrisë serbe në territorin e Kosovës, duke thënë se ky veprim i toleruar nga qeveria e Kosovës dhe KFOR është cenim i rëndë i sovrantitetit dhe sigurisë kombëtare, si dhe është kërcënim i hapur ndaj tërësisë territorale dhe sigurisë së qytetarëve të Kosovës. shfaqen pamjet ekskluzive!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here