Lladrovci:”Ato që po shkojnë jashtë me punu mos t’i thojnë vetës shqiptar mo”

Kryetari i Drenicës, pjesë e PDK-së, Ramiz Lladrovci ka deklaruar se ato të rinjë apo në përgjithësi banor të Kosovës që shkojnë jashtë në vendet europiane, të mos i thonë më vetës se janë shqiptar.

Lladrovci tha se ata që po shkojnë jashtë nuk janë shqiptar dhe se ata po i’a fusin ‘thikë’ pas shpine vendit të tyre.

Kjo per kryetarin e Drenasit është pak e pabesueshme, pasi ky vet me heroin vëllai e ti është rikthyer nga mërgimi për Kosovën, shtypni hapësirën me poshtë për videon:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.