Home LAJME Lladrovci: “Ata persona që po shkojnë jashtë e pe lojn Kosovën mos t’i thonë vetës shqipëtarë mo?

Lladrovci: “Ata persona që po shkojnë jashtë e pe lojn Kosovën mos t’i thonë vetës shqipëtarë mo?

0
Lladrovci: “Ata persona që po shkojnë jashtë e pe lojn Kosovën mos t’i thonë vetës shqipëtarë mo?

Lladrovci: “Ata persona që po shkojnë jashtë e pe lojn Kosovën mos t’i thonë vetës shqipëtarë mo?
Kryetari i Drenicës, pjesë e PDK-së, Ramiz Lladrovci ka deklaruar se ato të rinjë apo në përgjithësi shqipëtarët që shkojnë jashtë në vendet europiane, të mos i thonë më vetës se janë shqipëtarë.

Lladrovci tha se ata që po shkojnë jashtë nuk janë shqipëtarë dhe se ata po i’a fusin ‘thi.kë’ pas shpine vendit të tyre. ekskluzive!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here