Home LAJME Limaj: Në 99ën Albini Ka Pi Kafe A Hashimi E Un Kemi Luftu, E Sot Ai Ka Mbet Me Mshit Mend?

Limaj: Në 99ën Albini Ka Pi Kafe A Hashimi E Un Kemi Luftu, E Sot Ai Ka Mbet Me Mshit Mend?

0
Limaj: Në 99ën Albini Ka Pi Kafe A Hashimi E Un Kemi Luftu, E Sot Ai Ka Mbet Me Mshit Mend?

Limaj: Në 99ën Albini Ka Pi Kafe A Hashimi E Un Kemi Luftu, E Sot Ai Ka Mbet Me Mshit Mend?

Limaj: “Në 99-tën, Thaçi u kon në mal, Albini në kafet e Europës” Kryetari i Nismes, Fatmir Lamaj ka thënë se Albin Kurti nuk mund të krahasohet me Hashim Thaçin, sepse presidenti ka kontribuar shumë më shumë se ai për vendin e Kosovës.
“Në vitin 99 Kurti u kon në kafet e Eu ropës, Hashimi u kon neper malet e Kosovës dhe Shqipëris.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here