Home LAJME Gjenerali i Milloshit: me porosin drejtuar Qeverisë Serbe ku ai kërkon që ta lirojnë vetëm 48 orë dhe se ai do ta mer Kosovën dhe do ta kthen nën juridiksionin e Serbise

Gjenerali i Milloshit: me porosin drejtuar Qeverisë Serbe ku ai kërkon që ta lirojnë vetëm 48 orë dhe se ai do ta mer Kosovën dhe do ta kthen nën juridiksionin e Serbise

0
Gjenerali i Milloshit: me porosin  drejtuar Qeverisë Serbe ku ai kërkon që ta lirojnë vetëm 48 orë dhe se ai do ta mer Kosovën dhe do ta kthen nën juridiksionin e Serbise

Gjenerali serb i njohur si komandanti i njësitit famëkeq beretat e kuqe Milorad Ulemek Legija këtyre ditëve ka bërë bujë në të gjitha mediat serbe me porosin e tij drejtuar qeverisë serbe ku ai kërkon që ta lirojnë vetëm 48 orë dhe se ai do ta mer Kosovën dhe do ta kthen nën juridiksionin e Serbise.

Gjenerali serb i njohur si komandanti i njësitit famëkeq beretat e kuqe Milorad Ulemek Legija këtyre ditëve ka bërë bujë në të gjitha mediat serbe me porosin e tij drejtuar qeverisë serbe ku ai kërkon që ta lirojnë vetëm 48 orë dhe se ai do ta mer Kosovën dhe do ta kthen nën juridiksionin e Serbise.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here