Home LAJME Lajmi i mir: Ushtria e Kosovës bëhet për herë të parë me dy inxhinierë të fluturimit

Lajmi i mir: Ushtria e Kosovës bëhet për herë të parë me dy inxhinierë të fluturimit

0
Lajmi i mir: Ushtria e Kosovës bëhet për herë të parë me dy inxhinierë të fluturimit

Ushtria e Kosovës bëhet për herë të parë me dy inxhinierë të fluturimit

Forcës së Sigurisë së Kosovës i shtohen edhe dy teknik të aviacionit, nënoficerët Labinot Gashi dhe Behar Zeqiri përfunduan me sukses shkollimin në Forcat Ajrore të Republikës së Turqisë.

Behar Zeqiri dhe Labinot Gashi janë dy nënoficerët e Forcave të Sigurisë së Kosovës e të cilët janë janë bërë dy inxhinierët e parë të fluturimit në kuadër të FSK-së.Ata tashmë 1 vit kanë ndjekur dhe përfunduar me sukses trajnimin në Forcat Ajrore të Republikës së Turqisë.Të diplomuar ata janë të gatshmë të shërbejnë me devotshmëri në Ushtrinë e Kosovës dhe për nevojat e FSK-së.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here