Home LAJME LAJMI I FUNDIT – Ky eshte 34 vjeqari i cili humbi jeten

LAJMI I FUNDIT – Ky eshte 34 vjeqari i cili humbi jeten

0
LAJMI I FUNDIT – Ky eshte 34 vjeqari i cili humbi jeten

Ja Kush është 34-vjeçari që u go dit për vde kje nga rrufeja teksa kulloste bagëtitë

Personi që shihni në foton e mëposhtme është 34-vjeçari, Besmir Koko, i cili hu mbi je tën , pasi u go dit nga një rrufe. Ngjarja ndodhi pasditen e sotme në fshatin Jorgucat të Dropullit. Koko, i cili ishte me origjinë nga fshati Picar, ishte duke kullotur bagëtitë në momentin kur shkarkesa atmosferike e go diti, duke e shuar Zona u përfshi nga një stu hi që zgjati disa minuta dhe u shoqërua me vetëtima e rrufe, ku njëra prej tyre go diti bariun 34-vjeçarit.

Personi që shihni në foton e mëposhtme është 34-vjeçari, Besmir Koko, i cili hu mbi je tën , pasi u go dit nga një rrufe. Ngjarja ndodhi pasditen e sotme në fshatin Jorgucat të Dropullit. Koko, i cili ishte me origjinë nga fshati Picar, ishte duke kullotur bagëtitë në momentin kur shkarkesa atmosferike e go diti, duke e shuar Zona u përfshi nga një stu hi që zgjati disa minuta dhe u shoqërua me vetëtima e rrufe, ku njëra prej tyre go diti bariun 34-vjeçarit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here