Home Top Stories LAJMI I FUNDIT: Albin Kurti tronditë opinioni me këtë qe publikoi për Qeverin Hoti në keto…!

LAJMI I FUNDIT: Albin Kurti tronditë opinioni me këtë qe publikoi për Qeverin Hoti në keto…!

0
LAJMI I FUNDIT: Albin Kurti tronditë opinioni me këtë qe publikoi për Qeverin Hoti në keto…!

Ai në një intervistë për KosovaPress, ka theksuar se vendi ka nevojë për zgjedhje të reja pasi qeverinë aktuale e cilëson si qeveri “Koti” dhe të paligjshme.Albin Kurti tronditë opinioni me këtë qe publikoi për Qeverin Hoti në keto.

“Kur ne themi se këtë qeverinë aktuale e konsiderojmë si qeveri Koti dhe të paligjshme ne kemi thënë krejt çka është e nevojshme të thuhet për këtë qeveri.

Çdo gjë tjetër mund të jetë veçse përsëritje. Nuk e kanë as legjitimitetin as kredibilitetin.

Ai në një intervistë për KosovaPress, ka theksuar se vendi ka nevojë për zgjedhje të reja pasi qeverinë aktuale e cilëson si qeveri “Koti” dhe të paligjshme.Albin Kurti tronditë opinioni me këtë qe publikoi për Qeverin Hoti në keto.

“Kur ne themi se këtë qeverinë aktuale e konsiderojmë si qeveri Koti dhe të paligjshme ne kemi thënë krejt çka është e nevojshme të thuhet për këtë qeveri.

Çdo gjë tjetër mund të jetë veçse përsëritje. Nuk e kanë as legjitimitetin as kredibilitetin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here