Home LAJME Ky është Bashkim Jashari djali i Familjes heroike i cili është Gjeneral brigade i FSK-së,

Ky është Bashkim Jashari djali i Familjes heroike i cili është Gjeneral brigade i FSK-së,

0
Ky është Bashkim Jashari djali i Familjes heroike i cili është Gjeneral brigade i FSK-së,

Gjeneral brigade Bashkim Jashari, shef i Inspektoratit të Forcës së Sigurisë së Kosovës(FSK), në MFSK, priti në vizitë zyrtare një delegacioni nga Ministria e Mbrojtjes të Kroacisë kryesuar nga zëvendësshefi i Inspektoratit të Mbrojtjes të Kroacisë, gjeneral brigade Blazh Beretin.

Gjeneral Jashari falënderoi Ministrinë e Mbrojtjes të Kroacisë e posaçërisht Inspektoratin e Mbrojtjes të Kroacisë për ofrimin e mundësisë për shkëmbim përvojash dhe mbështetje për zhvillimin e këtij sektori në MFSK.

Në takimin e gjeneral Jasharit me delegacionin kroat ishin edhe nënkolonel Lulzim Deliu, Tahir Morina si dhe oficerët dhe zyrtarët e Inspektoratit të FSK-së.Delegacioni kroat i ministrisë së Mbrojtjes së Kroacisë në krye me gjeneral brigade Blazh Beretin dhe në përbërje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here