Home LAJME PA KOMENT! Pamje tjera ku shihet polici i kapur për fyti, në Ferizaj!

PA KOMENT! Pamje tjera ku shihet polici i kapur për fyti, në Ferizaj!

0
PA KOMENT! Pamje tjera ku shihet polici i kapur për fyti, në Ferizaj!

Në Ferizaj gjatë mbrëmjes së sotme, dy zyrtarë policorë janë përballur me su lm ndërsa ishin të angazhuar në planin operativ në kuadër të masave kundër pandemis.

Rastine ka konfirmuar Zyrtari për informim i Policisë së Kosovës për rajonin e Ferizajt, Agim Gashi.

Rreth orës 21:10 minuta njësitet policore të angazhuara në bazë të planit operativ gadishmëria dhe reagimi kanë hasur në dy qytetarë që nuk kanë respektuar vendimet e institucioneve shtetërore”.

“Në momentin kur policia ka kërkuar letërnjoftimet nga ta, ata nuk kanë zbatuar urdhrat e policisë dhe kanë sul muar dy pjesëtarë të policisë”.

Ai konfirmoi se si pasojë, zyrtarët policorë kanë pranuar tretman mjekësor.

“Policët kanë marrë lëndime gjatë tentimit për të vu situatën në kontroll. Ata kanë shkuar për tret man mjekësor për çka edhe posedojnë raporte mjekësore”.

Gashi ka bërë të ditur se dy qytetarët janë arr estuar dhe janë duke u intervistuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here