Home LAJME Kush dan nuk Qan: U ndahen nga 18 mijë Euro të gjithë deputetëve si ‘Ndihmë’ për krizën e pandemisë, MENDIMI JUAJ?

Kush dan nuk Qan: U ndahen nga 18 mijë Euro të gjithë deputetëve si ‘Ndihmë’ për krizën e pandemisë, MENDIMI JUAJ?

0
Kush dan nuk Qan: U ndahen nga 18 mijë Euro të gjithë deputetëve si ‘Ndihmë’ për krizën e pandemisë, MENDIMI JUAJ?

Që nga fillimi i vitit janë mbajtur vetëm 31 seanca, pagat e deputetëve i kanë kushtuar buxhetit mbi 1 milion euro.
Që kur u betuan deputetët në shkurt të këtij viti, kjo sallë ishte më shumë e zbrazët sesa e mbushur. Kjo për shkak të pandemisë e cila pamundësoi, të mbaheshin seancat që ishin planifikuar.

E kur ato thirreshin, shumë deputetë i bojkotonin dhe salla zbrazej pasi në shumë raste nuk kishte kuorum. / ja deshmit pamjet ekskluzive!

Që nga fillimi i vitit janë mbajtur vetëm 31 seanca, pagat e deputetëve i kanë kushtuar buxhetit mbi 1 milion euro.
Që kur u betuan deputetët në shkurt të këtij viti, kjo sallë ishte më shumë e zbrazët sesa e mbushur. Kjo për shkak të pandemisë e cila pamundësoi, të mbaheshin seancat që ishin planifikuar.

E kur ato thirreshin, shumë deputetë i bojkotonin dhe salla zbrazej pasi në shumë raste nuk kishte kuorum. / Ju ftojmë ti shiheni ndarjet qe i kan ber per veti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here