Home LAJME Kurti kritikon Qytetaret se nuk po lexojnë, por postimi i tij është plot gabime gjuhësore

Kurti kritikon Qytetaret se nuk po lexojnë, por postimi i tij është plot gabime gjuhësore

0
Kurti kritikon Qytetaret se nuk po lexojnë, por postimi i tij është plot gabime gjuhësore

Albin Kurti sot ka krit ikuar qytetarët për mungesë lëximi, përmes një statusi.

Teksa ish-kryeministri Kurti thotë se prindërit në Kosovë nuk lexojnë mjaftueshëm, duke bërë kështu që të mos ketë kulturë leximi. E si rrjedhojë e kësaj sipas tij, shumica e nxënësve nuk arrijnë t’i kujtojnë tre librat e fundit që kanë lëxuar.

Por, derisa kritikon prindërit e nxënësit për mungeste të kulturës dhe shprehjes së lëximit, Kurti bën gabi me gjuhësore në statusin e tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here