Home Top Stories Kryeministri Hoti ka një lajm shumë të mirë për ju qytetar, URIME KOSOVË

Kryeministri Hoti ka një lajm shumë të mirë për ju qytetar, URIME KOSOVË

0
Kryeministri Hoti ka një lajm shumë të mirë për ju qytetar, URIME KOSOVË

Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti u tha deputetëve se së shpejti do të kenë në Kuvend ligjin për tërheqjen e dhjetë përqindëshit nga “Trusti”.

“Do të ju vjen shpejt në Kuvend ligji që mundëson tërheqjen e 10 për qind të mjeteve nga Trusti Pensional bashkë edhe me masat e tjera për ndryshimin e ligjit:

“Për AKP’në dhe një sërë ligjesh tjera që mundësojnë realizimin e masave të rimëkëmbjes ekonomike”, tha Hoti para deputetëve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here