Home LAJME Komandanti dhe tre policë të Kosovës ikin në Serbi

Komandanti dhe tre policë të Kosovës ikin në Serbi

0
Komandanti dhe tre policë të Kosovës ikin në Serbi

Katër eprorë të Policisë së Kosovës nga veriu i Mitrovicës, ndodhen në arr ati pas aksionit të Policisë së Kosovës, i cili u zhvillua.

Në mesin e të arra tisurve është edhe komandanti i Stacionit policor për mbikëqyrje të kufirit në Leposaviq, Ata dyshohet se janë duke u fshehur në Serbi, pas dyshimeve se janë përfshirë në kriim të organizuar, marrje ryshfeti e keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Prokurori, i cili është duke udhëhequr hetimet në këtë rast, thotë se Proku roria do të vazhdojë përpjekjet e saj për t’i arres tuar edhe këta zyrtarë.Ndërsa, Inspektorati Policor tashmë ka kërkuar suspe ndimin e këtyre zyrtarëve policorë, derisa në vazhdimësi është në kërkim të tyre.
Por, të pakapshëm mbeten edhe disa qytetarë, të cilët Policia, dy javë më parë dështoi

Prokuroria Speciale pritet t’i zgjerojë heti met edhe për zyrtarë të tjerë, të cilët gjithashtu dyshohet se ishin pjesë e grupit, i cili funksiononte në veri të vendit që nga viti 2011.E, në kuadër të këtyre hetimeve.

Dy javë më parë, Policia e Kosovës, në bashkëpunim me Inspektoratin Policor dhe Prokurorinë Speciale, ndërmorën një aksion të gjerë në veri ku arrestuan 19 zyrtarë policorë, në mesin e tyre edhe komandantin e Stacionit policor në Zubin Potok, me dyshimet për “keqpërdorim të detyrës zyrtare”, “marrje ryshfeti” dhe “kontrabandim me mallra si dhe tregti të ndaluar”.Gjatë këtij aksioni ju sjellim disa pamjet te aksionit te me hershem

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here