Home LAJME Kjo është Marigona fëmer në Njësisë Speciale të Kosovës

Kjo është Marigona fëmer në Njësisë Speciale të Kosovës

0
Kjo është Marigona fëmer në Njësisë Speciale të Kosovës

I ka rastisur të niset për një festë dhe të përfundojë në aks ione plot adrenalinë, ku sfidohet kri mi dhe shpëtohen jetë.

Arenat sportive i ka ndërruar me terrene më të rrez ikshme. E ka lënë boksin e karatenë – ani pse gjatë karrierës në sport ka marrë medalje ndërkombëtare – për të dalë në fushën ku rreziku është i një tjetër dimensioni.

Ishte një Marigonë që qëndisi flamurin kuq e zi dhe tani është një tjetër Marigonë – e gatshme të japë çdo gjë nga vetja për t’u ndihmuar të pambrojturve.

Marigona Beadini është police e Njësisë Speciale Operative (NJSO) të Kosovës. Ndër të rrallat femra të këtij profesioni. Nuk ka munguar as edhe në një aksion, i cili është ndërmarrë (prej që ajo është pjesë e NJSO) ku parandalohen ma e keqja.

Njësisë që ndërhynë në ato situata, të cilat nuk ka mundur t’i rehatojë asnjë tjetër mekanizëm ligjor dhe njerëzor.

Asaj i janë nevojitur vetëm disa minuta kohë për t’u përgatitur dhe bashkuar këtyre aksi oneve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here