Home LAJME Këto janë pajisjet qe do të ketë ushtria e Kosovës

Këto janë pajisjet qe do të ketë ushtria e Kosovës

0
Këto janë pajisjet  qe do të ketë ushtria e Kosovës

Ushtria ka nisur të mendojë për pajisjen me paisje të dorës së parë.

Forca e Sigurisë së Kosovës që ka nisur tranzi cionin për t’u bëë ushtria më e re ka planifikuar blerjen mjete te reja.

Vlerësimet e buxhetit për 2020 dhe 2021 tregojnë se Ministria e FSK-së parasheh të shpenzoj mijë euro për tu pajisur me mejte te nevojshme

Çfarë lloj

Të gjitha kërkimet në internet në lidhje më këtë lloj tregojnë se bëhet fjalë për tanke.

Sipas të dhënave e arm ëve, thuhet se janë prodhim amerikan, të cilat ka një peshë të përgjithshme prej 15.9 kilogramë, me telekomandë deri në 2 kilometra.

Në mes tjera ato vërejnë zhur mën nga rreth 600 metra.ja si do te duken

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here