Home LAJME Kastriot Myftaraj: Shumë shpejt kam mei ‘Zhduk’ në prush të gjitha xhamit në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni?

Kastriot Myftaraj: Shumë shpejt kam mei ‘Zhduk’ në prush të gjitha xhamit në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni?

0
Kastriot Myftaraj: Shumë shpejt kam mei ‘Zhduk’ në prush të gjitha xhamit në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni?

Kastriot Myftaraj, i njohur për qëndrimet e tij të hapura an tti Muslimane, ka bërë një mesazh të gjatë urre jtjeje ndaj bashkësisë së Muslimanëve shqipëtarë.

Kastriot Myftaraj thotë që nuk do të jetë larg ajo ditë që do të shem.ben të gjitha xhamitë. Është shumë afër që do të realizohen disa plane për xhamitë në të gjithë vendet ku ka shqiptarë.

Kastriot Myftaraj, i njohur për qëndrimet e tij të hapura an tti Muslimane, ka bërë një mesazh të gjatë urre jtjeje ndaj bashkësisë së Muslimanëve shqipëtarë.

Kastriot Myftaraj thotë që nuk do të jetë larg ajo ditë që do të shem.ben të gjitha xhamitë. Është shumë afër që do të realizohen disa plane për xhamitë në të gjithë vendet ku ka shqiptarë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluziveKastriot Myftaraj, i njohur për qëndrimet e tij të hapura an tti Muslimane, ka bërë një mesazh të gjatë urre jtjeje ndaj bashkësisë së Muslimanëve shqipëtarë.

Kastriot Myftaraj thotë që nuk do të jetë larg ajo ditë që do të shem.ben të gjitha xhamitë. Është shumë afër që do të realizohen disa plane për xhamitë në të gjithë vendet ku ka shqiptarë.

Kastriot Myftaraj, i njohur për qëndrimet e tij të hapura an tti Muslimane, ka bërë një mesazh të gjatë urre jtjeje ndaj bashkësisë së Muslimanëve shqipëtarë.

Kastriot Myftaraj thotë që nuk do të jetë larg ajo ditë që do të shem.ben të gjitha xhamitë. Është shumë afër që do të realizohen disa plane për xhamitë në të gjithë vendet ku ka shqiptarë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here