Home LAJME Kandidati për President të SHBA: ‘Jemi të gatshëm ta ‘Shkatërrojmë’ për 24 or çdo shtet që prek shqipëtarët’?

Kandidati për President të SHBA: ‘Jemi të gatshëm ta ‘Shkatërrojmë’ për 24 or çdo shtet që prek shqipëtarët’?

0
Kandidati për President të SHBA: ‘Jemi të gatshëm ta ‘Shkatërrojmë’ për 24 or çdo shtet që prek shqipëtarët’?

Kandidati nga radhët e Demokratëve për President Joe Biden në vitin 2002, në një konferencë të organizuar në SHBA, kishte deklaruar haptazi dashurinë e tij të madhe për kombin shqiptar.
Biden në atë kohë kishte thënë që SHBA janë të gatshëm të qëllojnë dhe të vr a ssi n çdo kënd i cili sul mon shqiptarët në Ballkan.en pamjet

Kandidati nga radhët e Demokratëve për President Joe Biden në vitin 2002, në një konferencë të organizuar në SHBA, kishte deklaruar haptazi dashurinë e tij të madhe për kombin shqiptar.
Biden në atë kohë kishte thënë që SHBA janë të gatshëm të qëllojnë dhe të vr a ssi n çdo kënd i cili sul mon shqiptarët në Ballkan. ekskluzive

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here