Home LAJME Kadri Veseli: ‘Votomëni mua ndashit rinia mos me shku n’Gjermani,po me jav ba rrogat ktu sin ë Gjermoni

Kadri Veseli: ‘Votomëni mua ndashit rinia mos me shku n’Gjermani,po me jav ba rrogat ktu sin ë Gjermoni

0
Kadri Veseli: ‘Votomëni mua ndashit rinia mos me shku n’Gjermani,po me jav ba rrogat ktu sin ë Gjermoni

Kadri Veseli: ‘Votomëni mua ndashit rinia mos me shku n’Gjermani,po me jav ba rrogat ktu sin ë Gjermoni.

Veseli përmes një postimi në Facebook tha se me të rinj të tillë, plot energji, të kualifikuar, të pakomprometuar dhe në nivel të lartë të detyrës dhe përgjegjësisë, sipas tij, sundimin e ligjit fitohet shumë më shpejt.

Para disa ditësh e vizitova Akademinë për Siguri Publike, që si institucion shtetëror po na bënë shumë krenarë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Veseli përmes një postimi në Facebook tha se me të rinj të tillë, plot energji, të kualifikuar, të pakomprometuar dhe në nivel të lartë të detyrës dhe përgjegjësisë, sipas tij, sundimin e ligjit fitohet shumë më shpejt.

Para disa ditësh e vizitova Akademinë për Siguri Publike, që si institucion shtetëror po na bënë shumë krenarë. Ju ftojmë që ta ndqini deklaraten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here