Home LAJME KADRI VESELI: Po Ja Hjeki Gajlen Popull Kurrë Koalicion Me Albinin, Ai Do T’Penzioniohet

KADRI VESELI: Po Ja Hjeki Gajlen Popull Kurrë Koalicion Me Albinin, Ai Do T’Penzioniohet

0
KADRI VESELI: Po Ja Hjeki Gajlen Popull Kurrë Koalicion Me Albinin, Ai Do T’Penzioniohet

Ne nuk jeni entuziastë nëse shkojmë në ditën e parë të marsit dhe me shku Kosova me një bllokadë, pasi as nuk mundemi me shku në zgjedhje e as nuk mundemi me jap rroga.
Çdo gjë që është në interesin e qytettarëve, ne nuk kemi me shku si opozitë bo.jk otu.ese dhe shkat ërr.uese.
“Po jau heku gajlen Albini ma së shumti ka qef me qu Kadri Veselin e Hashim Thaçin” hapet artikulli i plotë

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, në fjalën e tij para deputeteve në seancën për zgjedhjen e Qeverisë, ka thënë se sot po synon të bëhet kryeministër i Kosovës, Albin Kurti, i cili as nuk e njeh e as nuk e ndjen Republikën e Kosovës si shtet, prandaj sipas tij, Kurti nuk mendon as të jetojë në Kosovë.

Veseli ka renditur disa të vërteta që duhet t’i dinë qytetarët në këtë ditë.

“E vërteta e parë, është se si po ua lëmë Kosovën sot, të cilën ti Albin Kurti as nuk e njeh, as nuk e ndjen dhe as nuk e mendon si vend për të jetuar. E vërteta e dytë, fatkeqësisht tregon se ti je sot këtu mbi rrënojat e një tregimi të zi për shtetin dhe shtetësinë e Kosovës. Ti ke protestuar kundër gjithÇkaje të mirë që i ka ndodhur Kosovës. Ke sulmuar policët më të mirë dhe institucionet e Kosovës”, tha Veseli.

Lideri i PDK-së i shtroi pyetje Albin Kurtit, duke e pyetur se a do ta luftojë Serbinë me këtë qeveri, apo ushtarët e UÇK-së përmes Gjykatës Speciale?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here