Home LAJME kadri veseli a ju kum than se kta kan me pru Serbin ne kosov

kadri veseli a ju kum than se kta kan me pru Serbin ne kosov

0
kadri veseli a ju kum than se kta kan me pru Serbin ne kosov

Zëdhënësi i Partisë Demokratike të Kosovës, Avni Bytyçi, ka kujtuar deklaratën e liderit të PDK-së Kadri Veseli, i cili para zgjedhjeve të fundit kishte deklaruar në Kuvendin e Kosovës se sherrin ka me ja pa Kosova, ka me sjellë Serbinë në Kosovë”.

Bytyçi ka shkruar në faqen e tij në Facebook se kryeministri prej ardhjes në pushtet e deri tash i ka kpnfirmuar të gjitha paralajmërimet e Kadri Veselit ndaj tij. Ai vlerëson se për kaq pak kohë në krye tē Aeverisë i ka bërë shumë dëme Kosovës në rapprt me miqtë dhe me Serbinë. Deklarata e plotë e Avni Bytyçit:ja deklarata e plot

“Profecia politike” që kurrë nuk do të duhej të ishte bërë realitet. Në politikë pak gjëra mund të parashikohen, pasi që faktori kryesor është njeriu, “kafsha politike” më e pa parashikueshme.

Ndërsa çdo “profetizim” i mundshëm në politikë është i gabuar, i huqur edhe ne 99 % të rasteve i rrejshëm, por jo kësaj radhe. Në një debat në mes të Kadri Veselite në Kuvendin e Kosovës, kur i pari e pati parashikuar të ardhmen se rre,zikun që ka Kosova nga ai po të vije si kryeministër. ndiqni deklaratene plotë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here