Home LAJME Disa Pamje te bukura të Ushtria së Kosovës gjatë disa ushtrimeve

Disa Pamje te bukura të Ushtria së Kosovës gjatë disa ushtrimeve

0
Disa Pamje te bukura të Ushtria së Kosovës gjatë disa ushtrimeve

Vetem per ju sjellim disa pamje te bukura të Ushtria e Kosovës gjatë disa ushtrimev te trimave te Kosovës

Ushtria e Kosovës pjesë e Ushtrimeve te rradhes, u rëndit si njëra ndër Ushtritë shumë profesionale dhe të mirë trajnuara.

Ushtria e Kosovës pjesë e Ushtrimeve Cambrian Patrol, u rëndit si njëra ndër Ushtritë shumë profesionale dhe të mirë trajnuara, këtë herë ajo përgatitet për sfidën e radhës në

https://www.facebook.com/398419420905685/videos/356142992219126/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here