Home LAJME Ju sjellim disa pamje nga tereni të Ushtrisë së Kosovës, Krenaria e vëndit ton

Ju sjellim disa pamje nga tereni të Ushtrisë së Kosovës, Krenaria e vëndit ton

0
Ju sjellim disa pamje nga tereni të Ushtrisë së Kosovës, Krenaria e vëndit ton

Ju sjellim disa pamje nga tereni të Ushtrisë së Kosovës, Krenaria e vëndit ton

Pjesëtarët e FSK’së, gëzojnë mbrojtje të veçantë ligjore, ashtu që, jeta, figura dhe dinjitetit i pjesëtarit dhe familjes janë të paprekshme.


Detyrat e përgjithshme të Ushtrisë së Kosovës janë: Mbrojtja e integritetit territorial të Republikës së Kosovës, Mbrojtja e qytetarëve dhe komuniteteve të Republikës së Kosovës, Mbështetja ushtarake autoriteteve civile si dhe Pjesëmarrja në operacionet ndërkombëtare.

Armatimet që ka të drejtë t’i zotërojë do të jenë të gjitha armatimet që janë anti blind duke përfshirë edhe topat deri në 105 mm, ndërkaq do të ketë akses të plotë në gjitha llojet e armëve kundërairore.
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here