Ju kujtohet Filizi te Mehmet Kosova ? Ky është bashkëshorti i saj

Ebru e cila karakterizon bjonden turke ishte një nga femrat më të kërkuara të ekranit, nga meshkujt që dëshironin lidhje me të.

Aktorja iu përgjigj njërës prej këtyre kërkesave dhe realizoi një dasmë që pati jehonë në mediet turke.

Me një vello të bukur dhe e zbukuruar me shumë shije, Ebru u komentua gjatë për bukurinë që kishte në ditën më të bukur të saj.Por edhe dhëndërri ishte i denjë për nusen e tij, i cili duket mjaft tërheqës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.