Home LAJME Jetoj në Zvicërr, dua të rahatoj ndonjë djal nga Kosova t’ia bëj letrat ky eshte numri im +41666…..

Jetoj në Zvicërr, dua të rahatoj ndonjë djal nga Kosova t’ia bëj letrat ky eshte numri im +41666…..

0
Jetoj në Zvicërr, dua të rahatoj ndonjë djal nga Kosova t’ia bëj letrat ky eshte numri im +41666…..

jetoj që shum vite këtu dhe një ditë mendova që të fejohem sepse edhe mua më erdhi dita që të jetoj jetën me një djalë. Dua ta gjej një djalë nga Kosova dhe t’i ndihmojë që të dal nga kriza sepse aty në Kosovë nuk ka asgjë. Gjithmonë që vi në pushim më saktësisht në vendin e Prishtinës nuk ndjehem rahat sepse e shoh si bëhet jeta atje, ka shume papunesi dhe me 200 euro ne muaj nuk jetohet keshtuqe po du me e rahatu nje djal prej vendit tim me ja bo letrat me e marr ktu edhe me ja ndreq jeten ati dhe familjes ti  dhe sh1ko v1deon:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here