Home LAJME Jam grua e guximshme qka tdu foli po te isha Kryeministre asnje gjami sdo ta leja ne Kosove

Jam grua e guximshme qka tdu foli po te isha Kryeministre asnje gjami sdo ta leja ne Kosove

0
Jam grua e guximshme qka tdu foli po te isha Kryeministre asnje gjami sdo ta leja ne Kosove

Jam grua e guximshme qka tdu foli po te isha Kryeministre asnje gjami sdo ta leja ne Kosove

Arbana Xharra: Kur kam filluar në vitin 2012, kjo ka qenë një temë që kam nisur ta hulumtoj me detaje. Gjatë tetë muajve kam zhvilluar 88 intervista në Kosovë, Maqedoni dhe në Londër. Kam gjetur disa burime financimi dhe kam dashur ta shoh dhe ta prek nga afër problemin se ku qëndron. / Ju ftojmë që ta ndegjoni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here