Home LAJME Ja reagimi i familjes më Heroike shqipëtare për qka luftuam ne

Ja reagimi i familjes më Heroike shqipëtare për qka luftuam ne

0
Ja reagimi i familjes më Heroike shqipëtare për qka luftuam ne

Jashari kërkon nga institucionet shtetërore që të mos përsëriten provokime nga ana e Serbisë

Pas shumë deklarimeve rreth hyrjes së xhandarmërisë serbe në territorin e Kosovës ka reaguar edhe kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari i cili tha se është e pa pranueshme që ende nuk kemi asnjë veprim institucional.

Jashari ka thënë se institucionet tona duhet të marrin masa ndaj provokimit që shteti serbë po vazhdon ti bëjë Kosovës.

“Pas asaj që ka ndodhur një ditë me parë është dashur që udhëheqësit e institucioneve tona të takohen dhe të marrin masa ndaj provokimit që shteti serb po bënë ende në Kosovë”, ja qfar thot ai

Sipas tij institucionet duhet dhënë përgjegjësi për një rast të tillë pasi siç thotë ai Kosova është shtet i pavarur dhe e kanë për obligim që të ruajnë territorialitetin dhe sovranitetin e saj.

Ai kërkon nga autoritete kompetente që të marrin veprime naj asaj që ka ndodhur në Karaçevë dhe të mos lejojnë që të përsëriten provokime të tilla. ndiqni intervisten e tij

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here