Home LAJME Ja pamjet e FSK-së duke patrolluar në këtë vend që ta bëjnë ‘Zemrën Mal’

Ja pamjet e FSK-së duke patrolluar në këtë vend që ta bëjnë ‘Zemrën Mal’

0
Ja pamjet e FSK-së duke patrolluar në këtë vend që ta bëjnë ‘Zemrën Mal’

Komandanti i FSK-së, ka bërë të ditur për portalin se i ka nën menaxhim afër 3 mijë trupa.

10 % e tyre, siç tregoi ai, janë nga minoritetet me punën e të cilëve është i kënaqur.

Aktualisht i kemi rreth 3000 mijë që varion 10 % për shkak të lëvizjes se personelit që mund të ketë pensione të parakohshme dhe pensione të rregullta. Por i kemi aktualisht 2785 trupa aktiv. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun shfaqen pamjet ekskluzive!

Si partneri strategjik i Kosovës, besojmë se Shtetet e Bashkuara vazhdojnë të luajnë rol të rëndësishëm në avancimin e sigurisë dhe zhvillimit nacional të Kosovës. Shtetet e Bashkuara momentalisht janë kontribuesi më i madh i trupave në KFOR dhe ne mbesim përkrahës të fuqishëm i Kosovës në NATO dhe në Këshillin e Sigurimit të OKB-së.

Aktualisht i kemi rreth 3000 mijë që varion 10 % për shkak të lëvizjes se personelit që mund të ketë pensione të parakohshme dhe pensione të rregullta. Por i kemi aktualisht 2785 trupa aktiv. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun shfaqen pamjet ekskluzive!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here