Home LAJME I shum kerkuari Ju iku Policis: Ja Momenti kur serbi arres tohet në veri të Mitrovicës VIDEO

I shum kerkuari Ju iku Policis: Ja Momenti kur serbi arres tohet në veri të Mitrovicës VIDEO

0
I shum kerkuari Ju iku Policis: Ja Momenti kur serbi arres tohet në veri të Mitrovicës VIDEO

Ky arre stim u bë nga IPK-ja me urdhëresë të Prokurorisë Speciale nën dyshimin për veprat penale “Kriim i organizuar” dhe “Keqpërdorim i pozitës zyrtare”. pamjet e transmetuara mund të shihni ekskluzivisht

Inspektorati Policor i Kosovës respektivisht hetuesit e Departamentit të Hetimeve në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, përmes një sqarimi për thonë se kanë arre stuar tre zyrtarë policorë në Mitrovicën e Veriut. pamjet e transmetuara mund të shihni ekskluzivisht

“Operacioni i sotëm që u zhvillua me urdhëresë të Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës është vazhdimësi e operacionit të zhvilluar. Përmes njoftimit thonë se arre,stimi i tre të dyshuarve, një toger policor, një rreshter dhe një zyrtar policie, është realizuar me urdhëresë të Prokurorisë Speciale me dyshimin se të njëjtit kanë kryer veprat keqpërdorim i pozitës zyrtare, ja se kush jan tre zyrtaret, pamjet e transmetuara mund të shihni ketu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here