Home LAJME Hoxhaj: ‘Krejt të rinjtë po kthehen prej Gjermanisë, se po e shohin se atje ska asgjë’ Kosove osht ma mir se atje

Hoxhaj: ‘Krejt të rinjtë po kthehen prej Gjermanisë, se po e shohin se atje ska asgjë’ Kosove osht ma mir se atje

0
Hoxhaj: ‘Krejt të rinjtë po kthehen prej Gjermanisë, se po e shohin se atje ska asgjë’ Kosove osht ma mir se atje

Deputeti në Kuvendin e Kosovës nga rradhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj tha se krejt të rinjtë po rikthehen nga Gjermania në Kosovë se po e shohin se atje ska asgjë.
Deputeti Hoxhaj mendon se të rinjtë po punojnë pa drejtim, sepse duhet të qendrojnë këtu dhe të punojnë këtu pasi që ka punë dhe fitime të mëdha. shfaqen pamjet ekskluzive!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here