Home LAJME Hoti i shkarkoi bordet e Kurtit nga banesa e tij

Hoti i shkarkoi bordet e Kurtit nga banesa e tij

0
Hoti i shkarkoi bordet e Kurtit nga banesa e tij

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për shkarkimin e Bordeve të Përkohshme të Drejtorëve të katër Ndërmarrjeve Publike.

Për një kohë të shkurt, i shkarkuan bordet e ndërmarrjeve publike.

Por njëjtë si qeveria Kurti, as bordet e përkohshme të emëruara nga kjo qeveri, nuk patën jetë të gjatë.

Në mbledhjen e 19-të të qeverisë Hoti, u mor vendim për shkarkimin e bordeve të përkohshëm të drejtorëve të katër ndërmarrjeve publike,

E në vend të tyre, në mënyrë elektronike, qeveria Hoti, mori vendimin që për katër ndërmarrje publike, të emërohen borde të tjera përkohshëm.

Qeveria ka emëruar Bordet e Përkohshme të këtyre katër Ndërmarrjeve Publike, si në vijim:Bordi i Përkohshëm i NP, KRU “Prishtina”, Bordi i Përkohshëm i NPH “Ibër Lepenc”. Bordi i Përkohshëm i NP “Korporata Elektroenergjetike e Kosovës – KEK si dhe Bordi i Përkohshëm i NP Kompania Rajonale e Ujësjellësit – KRU “Hidroregjioni Jugor” Prizren.

E nga opozita, thonë që këto borde, u shkarkuan sepse po i kryenin me përgjegjësi detyrat e tyre.

“Qeveria Kurti ka shkarkuar bordet sepse i kanë shkel detyrat e tyre. Ndërsa Qeveria Hoti, po shkarkon borde sepse po i bëjnë detyrat e tyre. Vet, Z. Kuqi ka thënë që Qeveria Kurti, ka marrë vendime të mira e të ligjshme”, ka thënë Getoar Mjeku nga LVV.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here