Home LAJME Hashim Thaçi “Krejt të rinjtë po kthehen prej Gjermanisë, se po e shohin se atje ska asgjë“, ktu e kan punen e kan jetën

Hashim Thaçi “Krejt të rinjtë po kthehen prej Gjermanisë, se po e shohin se atje ska asgjë“, ktu e kan punen e kan jetën

0
Hashim Thaçi “Krejt të rinjtë po kthehen prej Gjermanisë, se po e shohin se atje ska asgjë“, ktu e kan punen e kan jetën

Hashim Thaçi “Krejt të rinjtë po kthehen prej Gjermanisë, se po e shohin se atje ska asgjë“, ktu e kan punen e kan jetën

Presidenti Kosovës tha se krejt të rinjtë po rikthehen nga Gjermania në Kosovë se po e shohin se atje ska asgjë.
Presidenti thaqi mendon se të rinjtë po punojnë pa drejtim, sepse duhet të qendrojnë këtu dhe të punojnë këtu pasi që ka punë dhe fit.ime të mëdha, amo çka me bo qe po ju doket atje ma mirë, a normal qe n’Kosovë osht perfekt. ndiqni intervisten e Hashim Thaçit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here