Home LAJME Hashim Thaçi: ‘Kosova ka mrri rrogë mesatare 700 Euro por rinia spo don me punu e skam çka ju baj’?

Hashim Thaçi: ‘Kosova ka mrri rrogë mesatare 700 Euro por rinia spo don me punu e skam çka ju baj’?

0
Hashim Thaçi: ‘Kosova ka mrri rrogë mesatare 700 Euro por rinia spo don me punu e skam çka ju baj’?

‘Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se të rinjtë po ikin nga Kosova vetëm për qejf të tyre sepse përndryshe rroga mesatare në Kosovë mbetet rreth ’.

’Ai shtoi se të rinjve po i pëlqejnë vendet e huaja për nga natyra.Pasi që edhe në Kosovë standardi i rrogave është i lartë, dhe nëse mundohesh mund të gjesh edhe punë’.

‘Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se të rinjtë po ikin nga Kosova vetëm për qejf të tyre sepse përndryshe rroga mesatare në Kosovë mbetet rreth ’.

’Ai shtoi se të rinjve po i pëlqejnë vendet e huaja për nga natyra.Pasi që edhe në Kosovë standardi i rrogave është i lartë, dhe nëse mundohesh mund të gjesh edhe punë’.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here