Home LAJME Hashim Thaçi: Edhe 15 vjet keni mem pas President, populli më don dhe asht n’gjendje ‘Shpirtin’ me dhan për mu?

Hashim Thaçi: Edhe 15 vjet keni mem pas President, populli më don dhe asht n’gjendje ‘Shpirtin’ me dhan për mu?

0
Hashim Thaçi: Edhe 15 vjet keni mem pas President, populli më don dhe asht n’gjendje ‘Shpirtin’ me dhan për mu?

Hashim Thaçi: Edhe 15 vjet keni mem pas President, populli më don dhe asht n’gjendje ‘Shpirtin’ me dhan për mu?

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi tha se ai do të ishte i gatshëm të rrinte si president i Kosovës edhe 15 vite të tjera kjo për arsye se ai tha se është ende i etur të punojë.

Poashtu, presidenti Thaçi tha se populli i beson atij dhe e din se ai mund të bëj edhe shumë për këtë vend qe Kosova te eci para edhe me shume se sa tani qe eshte ne kete nivel. ekskluzive!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here