Home LAJME Godet“ Veton Surroi: Ata qe e “kallen” flamurin e Kosovës sigurisht janë katundar nga Drenica

Godet“ Veton Surroi: Ata qe e “kallen” flamurin e Kosovës sigurisht janë katundar nga Drenica

0
Godet“ Veton Surroi: Ata qe e “kallen” flamurin e Kosovës sigurisht janë katundar nga Drenica

Godet“ Veton Surroi: Ata qe e “kalle” flamurin e Kosovës sigurisht janë katundar nga Drenica
Publicisti i njohur nga Kosova Veton Surroi, ka shprehur edhe njëherë mllefin ndaj Drenicës ku ketë here i quajti katundar e njerëz te f.ëlliqur dhe se sigurisht janë ata qe e kanë d.jeg flamurin e Kosovës. “Nuk e di sigurt se kush mund ta ketë bërë, por besoje qe janë k.atundar te Drenices, vetëm ata mund ta bëjnë ketë” me p’oshte keni mundesine

Publicisti i njohur nga Kosova Veton Surroi, ka shprehur edhe njëherë mllefin ndaj Drenicës ku ketë here i quajti katundar e njerëz te f.ëlliqur dhe se sigurisht janë ata qe e kanë d.jeg flamurin e Kosovës. “Nuk e di sigurt se kush mund ta ketë bërë, por besoje qe janë k.atundar te Drenices, vetëm ata mund ta bëjnë ketë” me p’oshte keni mundesine . shiko pamjet ekskluzive vetem per ju

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here