Home LAJME Gjuriqi thot do ta pa-dis Policin e Kosovës, sepse me kan rrahuur

Gjuriqi thot do ta pa-dis Policin e Kosovës, sepse me kan rrahuur

0
Gjuriqi thot do ta pa-dis Policin e Kosovës, sepse me kan rrahuur

Gjuriqi thot do ta pa dis Policin e Kosovës, sepse me kan rrerhur Policia e Kosovës.

Te gjith e dim se si u arr,estua Marko Gjuriq pasi nuk përfilli moslejimin për të hyrë në Kosovë, prandaj njësitë speciale të policisë së Kosovës e arrestuan.

Marko Gjuriq së bashku me disa zyrtarë të lartë serbë hynë në Kosovë megjithëse qeveria e Kosovës ia ndaloi hyrjen në vend dhe e parala jmëroi se “nëse hynë në Kosovë në mënyrë ileg ale, ai do të arrest ohet”. “Për të hyrë në Kosovë nuk kanë leje asnjëri prej tyre, as Gjuriq dhe as Vulin. Kushdo qe futet ilegalisht në Kosovë do të arres tohet!”

Por ai tash i ka ra ne mend ta pa dis Policin thot kete do ta bëj ai jep detajet negjojeni qfar thot Marko Gjuriqq

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here