Home LAJME Gjuriq:Haradinaj nuk duhet të jetë politike,Çartet Ramush Haradinaj, ti je si ni shibel ne sy për mu

Gjuriq:Haradinaj nuk duhet të jetë politike,Çartet Ramush Haradinaj, ti je si ni shibel ne sy për mu

0
Gjuriq:Haradinaj nuk duhet të jetë politike,Çartet Ramush Haradinaj, ti je si ni shibel ne sy për mu

Gjuriq:Haradinaj nuk duhet të jetë politike,Çartet Ramush Haradinaj, ti je si ni shibel ne sy për mu.

Gjuriq ka theksuar se Haradinaj nuk meriton përgjigje politike por një trajtim në institucioneve shëndetësore.
“Haradinaj nuk meriton shqyrtim politik me përjashtim të autoriteteve gjyqësore,ai duhet të trajtohet nga institucionet shëndetësore”,ka thënë Gjuriq

Sipas tij, problemi më i madh është se Haradinaj ka shanse serioze të bëhet President dhe kjo kontribuon në destabilizim të situatës në të gjithë rajonin.ja deklarata e plot

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here