Home LAJME Gjithmon të gatshëm për çdo situat për ta mbrojtur vëndit, Krenar me Ushtrinë e Kosovë

Gjithmon të gatshëm për çdo situat për ta mbrojtur vëndit, Krenar me Ushtrinë e Kosovë

0
Gjithmon të gatshëm për çdo situat për ta mbrojtur vëndit, Krenar me Ushtrinë e Kosovë

Gjithmon në pregaditje për ta mbrojtur vëndin, Krenar me Ushtrinë e Kosovë.

Ushtria e kosoves ska te ndalur qdo dit e ma shum po aftesohen, ata po bëjn stervitje te ndryshme shum profesionale.

Perveq pregaditjeve dhe ushtrimeve qe po i bëjn ne kosov ata po pregaditen edhe jasht vendit dhe po tregojn cilsi te lart.

Ushtrimet jan pjes e perditshme e tyre ata kete pun e bejn me shum vulllnet siq tregojn edhe vet, por a jan ne gjendje te reagojn per qdo situat flasin vet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here