Home LAJME Fjolla Morina: Ndoshta në koncertin e radhës dal “cu llak krejt” edhe ju.. (Video)

Fjolla Morina: Ndoshta në koncertin e radhës dal “cu llak krejt” edhe ju.. (Video)

0
Fjolla Morina: Ndoshta në koncertin e radhës dal “cu llak krejt” edhe ju.. (Video)

Fjolla Morina: Ndoshta në koncertin e radhës dal “cu llak krejt” edhe ju.. (Video)

Këngëtarja ka folur për shumë tema dhe njëra ndër to ishte edhe përformancën e saj në koncertin në Skenderaj, për të cilën është përfolur shumë.“Nuk e kam pasur në/ hapet artikulli i plotë
Fjolla Morina: Ndoshta në koncertin e radhës dal “cu llak krejt” edhe ju.. (Video)

Këngëtarja ka folur për shumë tema dhe njëra ndër to ishte edhe përformancën e saj në koncertin në Skenderaj, për të cilën është përfolur shumë.“Nuk e kam pasur në/ hapet artikulli i plotë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here