Home LAJME Limaj: ‘shyqyr që ka fal Kosovës burra si Unë, Hashimi dhe Kadrija se “qent sju kishin han gër”?

Limaj: ‘shyqyr që ka fal Kosovës burra si Unë, Hashimi dhe Kadrija se “qent sju kishin han gër”?

0
Limaj: ‘shyqyr  që ka fal Kosovës burra si Unë, Hashimi dhe Kadrija se “qent sju kishin han gër”?

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka komentuar ftesën e ShBA-ve për liderët e Kosovës dhe Serbisë për t’u takuar në shtëpinë e bardhë më dy shtator.
Limaj thotë se takimi i 2 shtatorit në Shtëpinë e Bardhë është dëshmia më e mirë e përkushtimit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës për arritjen e marrëveshjes përfundimtare mes Kosovës dhe Serbisë.

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka komentuar ftesën e ShBA-ve për liderët e Kosovës dhe Serbisë për t’u takuar në shtëpinë e bardhë më dy shtator.
Limaj thotë se takimi i 2 shtatorit në Shtëpinë e Bardhë është dëshmia më e mirë e përkushtimit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës për arritjen e marrëveshjes përfundimtare mes Kosovës dhe Serbisë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here