Home LAJME Fatmir Limaj: ‘Shqipëtari sta din, se falë meje krejt asfallt është Kosova dhe jam prap krenar’

Fatmir Limaj: ‘Shqipëtari sta din, se falë meje krejt asfallt është Kosova dhe jam prap krenar’

0
Fatmir Limaj: ‘Shqipëtari sta din, se falë meje krejt asfallt është Kosova dhe jam prap krenar’

Kryetari i Nismes Socialdemoktrate, Fatmir Limaj, është shprehur se fal tij shteti i Kosovës është shtruar me asfallt gjatë vitëve të fundit, madje Limaj tha se ndihem shumë krenar për këtë gjë..

Mos me pas qenë unë, rrugës e Kosoves ende do ishin me gropa, po fal meje nuk ka pluhen kërkun tha Fatmir Limaj. pamjet ekskluzive!

Kryetari i Nismes Socialdemoktrate, Fatmir Limaj, është shprehur se fal tij shteti i Kosovës është shtruar me asfallt gjatë vitëve të fundit, madje Limaj tha se ndihem shumë krenar për këtë gjë..

Mos me pas qenë unë, rrugës e Kosoves ende do ishin me gropa, po fal meje nuk ka pluhen kërkun tha Fatmir Limaj. pamjet ekskluzive!

Share

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here