Home LAJME Fatmir Limaj: “O Albin Kurti mos na shit pallavra“ se të njofim kush je!

Fatmir Limaj: “O Albin Kurti mos na shit pallavra“ se të njofim kush je!

0
Fatmir Limaj: “O Albin Kurti mos na shit pallavra“ se të njofim kush je!

Fatmir Limaj: “o Albin Kurti mos na shit pallavra“ se të njofim kush je!

Kryetari i Nismes, Fatmir Lamaj ka thënë se Albin Kurti nuk mund të krahasohet me Hashim Thaçin, sepse presidenti ka kontribuar shumë më shumë se ai për vendin e Kosovës.

“Në vitin 99 Kurti u kon në kafet e Europës, Hashimi u kon neper malet e Kosovës dhe Shqipërisë. E tash Albini na shet pallavra edhe pse është i vogël për Thaqin.”

Fatmir Limaj: “o Albin Kurti mos na shit pallavra“ se të njofim kush je!

Kryetari i Nismes, Fatmir Lamaj ka thënë se Albin Kurti nuk mund të krahasohet me Hashim Thaçin, sepse presidenti ka kontribuar shumë më shumë se ai për vendin e Kosovës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here